hundeadfærdsterapeut

Kranio sakral terapi til dyr

Kranio sakral terapi sker bl.a via let berøring, og er derfor en utrolig blid form for behandling, der både løsner op og afbalancer. Da jeg så, hvor godt mine egne hunde fik det med Kranio sakral terapi (KST). Tog jeg den beslutning at uddanne mig. Er derfor nu uddannet Kranio-sakral terapeut. 

Denne udannelse har jeg taget på Naturgaarden i Nibe, og er utrolig spændende. Jeg nyder at kunne hjælpe dyrene på en anden måde, end jeg normalt gør.

I uddannelsen har jeg lært om anatomi til hund og hest og om musklernes opbygning,  om stofskifte, de forskellige led, ledbånd, sener, bindevæv, fascier, nervesystemet, lymfesystemet, energicyster, blodkredsløbet, stillepunkter, afspænding af led i ryg, ben, kæbe og muskler, og jeg har lært at løsne, tungeben samt kranieknogler. 

Uddannelsen sluttede af med både en skriftlig og praksis prøve.

Jeg har i december 2019 taget en overbygning til denne uddannelse. Er taget på Naturgaarden og indeholdte mere dybdegående teknikker med kranieknoglerne, halshvirvlerne og skuldrene. Jeg lærte også mere om bindevævet, massage teknikker, samt hvordan man arbejder med triggerpunkter.

I september 2020 har jeg taget et Kinesiotaping kursus. Her har jeg lært teknikerne i at afspænde og aktiver muskler med tapen. Jeg lærte at arvævstape, og at bruge tapen på gamle fibersprængninger og seneskader. Brugen af tapeen ved blokader, nervesmerter og organproblemer fx mavestår, og lærte teknikerne i lymftape, fascietape.

1. gang jeg er hos dig, sætter jeg 2 timer af til heste, og 1,5 time af til hunde og katte. Jeg starter altid med at se din hest, hund eller kat bevæge sig, og til slut laver jeg en journal til dig, så du kan se, hvad jeg har afspændt og afbalanceret. 

Jeg bruger gitterplaster til at supplere KST’en samt Sure foot® pads og kinesiotaping, hvor det er nødventigt.

 

 

Jeg gør opmærksom på at min behandling ikke erstatter dyrlægen. Råd og vejledning hos dyrlægen anbefales altid.