Kommende foredrag & workshops

hundeadfærdsterapeut

Workshop: Telepati for begynder

Dato: 28.03.2020 – Er aflyst pga. Corona situationen. Ny dato vil komme. 

Sted: Utobia – Gammeltoftevej 7, 2690 Karslunde 

Tidspunkt: kl. 10 til ca. kl 15

Pris: 850,-

På dette workshop vil jeg lærer dig grundstenene i telepati med dyr. Der er ingen forudsætninger udover din kærlighed til dyr,  og at du er åben for det spirituelle.

I natur skønne omgivelser, vil jeg lærer dig  grundstenene i telepati med dyr. Her underviser jeg dig i at grounde dig selv og åbne dit hjerte. Vi vil tale om blokeringer og etikken i telepati.

Jeg guider dig i en eller flere meditationer, og vi øver fjern telepati via fotos der medbringes,  og live telepati med de dyr der er på gården, samt du for udleveret materiale. Alt i alt en spændene dag i dyrenes tegn.

Frokost og drikkevare skal selv medbringes. Jeg vil sørge for, at der er lidt sødt og salt til dagen.

Husk praktisk tøj og fodtøj (gerne gummistøvler) da du skal ud på gården og tale med dyrene, og evt. sutsko eller termo sokker til indendørs.

Forudsætning for at deltage: Du er over 18 år og er positiv og åben for det spirituelle. 

Der er begrænset antal pladser –  max 8 personer på dette hold. Derfor først til mølle princip

Tilmelding sker på info@doglytter.dk og for at reservere din plads betales et depositum på 200,-  Depositum refunderes kun ved aflysning. 

Rest beløb betales 1 uge før workshoppen.

hundeadfærdsterapeut

Book et foredrag

Jeg holder fordrag om hundeadfærdsproblemer og hvorfor vores hunde gør som de gør. Ved dette lærerige og underholdende foredrag, vil du få en bedre forståelse for din hund. Efter foredraget vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Forening og klubber

Jeg kommer gerne ud og holder foredrag i foreninger og klubber, og giver medlemmerne redskaber og forståelse til, hvordan du kommunikerer med din hund på hundens eget sprog.