Hundeadfærdsproblemer

Jeg selv har haft masser af hundeadfærdsproblemer, så jeg ved, hvor fustresset og fortvivlet man kan blive, så da jeg fandt Jan Fennell på internettet, læste jeg hendes bøger og begynde at bruge hendes metode Amichien®Bonding. Her fik jeg forståelsen af, hvorfor mine hunde gjorde som de gjorde og da jeg så effekten af Amichien®Bonding, måtte jeg lære noget mere om den. Jeg har derfor uddannet mig i Jan Fennell´s metode, og har i forbindelse med uddannelsen været i England. Jeg blev færdig uddannet i 2016 uddannet hos Jan Fennell og er blevet en af hendes International Hundelytter.

Pga. af de gode tilbagemeldinger, der er kommet fra mine klienter, har jeg i 2017 fået tildelt titlen Approved Preliminary Associate Dog Listener. I 2020 har jeg igen pga af mine resultatler så fået titlen Recommended Associate Dog Listener, som den eneste i Danmark  – se min verificering

Hjælp til hundeadfærdsproblemer

Har du hundeadfærdsproblemer?

Her er nogle af de hundeadfærdsproblemer jeg kan hjælpe dig med:

 • Trækker i snoren
 • Kan ikke være alene hjemme
 • Kommer ikke når du kalder
 • Kræsen med sin mad
 • Hopper op
 • Ødelægger ting
 • Hyperaktiv
 • Bange for tordenvejr og fyrværkeri
 • Hunden bider
 • Den gør af alt og alle
 • Aggression over for andre hunde eller mennesker

Kastration eller aflivning er ikke nødvendig. Med Amichien ® Bonding lærer du at kommuniker med din hund på hundens eget sprog. Hjælper uanset hundens alder eller race.

Jeg kan lære dig at kommunikere med din hund gennem kropssprog, hvor du giver din hund nogle simple signaler. Du lærer at arbejde med din hund på dens eget sprog. Jeg tilbyder private og online hundeadfærds konsultationer, hvor vi gennemgår de adfærdsproblemer du har. Dertil laver jeg en personlig handlingsplan, som du skal følge. til begge dele giver jeg dig ubegrænset backup hjælp, hvis der er du bliver i tvivl om. Dertil giver jeg også en livsgaranti, noget som normalt ikke gives af adfærdskonsulenter.

Hjælp til hundeadfærdsproblemer

Sådan afhjælper jeg hundeadfærdsproblemer

Amichien ® Bonding er en venlig måde at arbejde med sin hund på. Metoden bruges i dag verden over, og den giver dig ganske enkelt en forståelse af, hvorfor din hund opfører sig, som den gør. Du kan samtidig forme den adfærd, du ønsker og uden at bruge magt, frygt eller gadgets.

Metoden er blevet udviklet af Jan Fennell, som har arbejdet med hunde og hundeadfærd i over 35 år. Hun har opdrættet og trænet hunde og har tilmed vundet priser. Derudover har hun skrevet bøger og lavet tv, hvor hun med stor succes, har hjulpet folk med deres hundeadfærdsproblemer.

Hundelytter

Amichien®Bonding er i modsætning til vores menneskelige sprog et sprog uden ord. I stedet deler vi vores evne til at kommunikere gennem kropssprog, tålmodig undervisning, og positiv re-håndhævelse.

Metoden opstod, da Jan Fennell oplevede hesteviskeren Monty Roberts, som har udviklet en metode til heste, som hedder Join Up®. Monty Roberts fandt ud af, at han kunne efterligne hestens kropsprog og på den måde tæmme hesten. Han havde fundet ud af, at heste på grund af deres sociale natur som et flokdyr ville søge accept hos deres dressør, når dressøren kommunikerede med hesten på en bestemt metode. Da Jan Fennell så dette, var hun overbevist om, at man kunne gøre det samme med hunde.

Hun begyndte derfor at studere bl.a. ulveflokkene i naturreservatet Yellow Stone i USA samt vilde hunde og Dingoer. Her lærte hun, at deres sprog, er det samme som vores egne hunde. Amichien®Bonding blev et resultat af en omfattende undersøgelse af de psykologiske behov hos alle hunde, deres kommunikationssystem og deres plads i flokken.

Hundetræning med 4 grundprincipper

Følger du denne metode, sender du signaler til din hund i et sprog, den forstår. Der er 4 grundprincipper, som Amichien ® Bonding er bygget på:

Mad

Hvem bestemmer over maden? Hvem spiser først?

Jagt

I vores verden: gåturen. Hvem bestemmer over turen, hvorhen, hvornår og hvor længe?
s

Fare

Hvem passer på flokken?

Status

Efter separationen, hvem er føreren?
Disse 4 spørgsmål er fundamentet i hundens sprog, og hvis du sender de rigtige svar tilbage til din hund, forsvinder adfærdsproblemerne.