hundeadfærdsterapeut

Hvad er Angelic Reiki® Healing?

Angelic Reiki® Healing er givet til os af Ærkeengel Metatron igennem Kevin Core i slut 2002 – start 2003. Er derfor også kaldet den nyere tids Healing. Angelic Reiki® er en healings metode, som er ufarlig. Ingen kan tage skade af en healing, det er en gave til os alle.

Angelic Reiki® kan bruges til både mennesker og dyr. Healing kan gives ”hands-on” eller via en fjernhealing. Fjernhealing er en super god ide, hvis dit dyr, bliver stresset ved en fremmed person eller, hvis du bor langt væk.

Denne form for healing, kan løsne op for de fødselsmæssige og fysiske blokeringer vores dyr kan have og kan både hjælpe med chok traume og sorg. En keramisk healing vil også kunne hjælpe med de blokeringer dit dyr har fra tidligere liv. En healing tager ca. 15-20 minutter til dyr og ca. 30 minutter til mennesker.

Jeg bruger selv Angelic Reiki® Healing på mine egne hunde og har virkelig kunne se, hvor meget den har hjulpet dem.

For Mere information om Angelic Reiki Healing: http://www.angelicreikimagic.com – Her kan man under Registered Teachers, også se at jeg er godkendt af den internationel organisation. 

Jeg gør opmærksom på etiske regler og gør ingen specifikke krav om helbredelse. Ordet Healing bruges i sin traditionelle betydning af forbipasserende energi. Råd og vejledning fra din dyrelæge og egen læge anbefales altid.