hundeadfærdsterapeut
hundeadfærdsterapeut

Kranio sakral terapi til dyr

Kranio sakral terapi sker bl.a via let berøring, og er derfor en utrolig blid form for behandling, der både løsner op og afbalancer. Da jeg fik behandlet mine egne hunde med Kranio sakral terapi, og så hvor godt det hjælp dem. Derfor tog jeg den beslutning at uddanne mig.  

Denne udannelse tager jeg på Naturgaarden i Nibe, og er utrolig spændende. Jeg nyder at kunne hjælpe dyrne på en anden måde, end jeg normalt gør. I uddannelsen har jeg lært om anatomi til hund og hest og om musklernes opbygning,  om stofskifte, de forskellige led, ledbånd, sener, bindevæv, fascier, nervesystemet, lymfesystemet, blodkredsløbet, stillepunkter, afspænding af led i ryg, ben, kæbe og muskler, og jeg har lært at løsne, tungeben samt kranieknogler. Uddannelsen slutter af med både en skriftlig og praksis prøve. 

Jeg har på nuværende tidspunkt, været igennem al pensum og mangler nu kun eksamerne.  

Ved 1. behandling sætter jeg 2 timer af, og jeg starter altid med at se din hund eller hest bevæge sig inden, jeg  behandlinger, og til slut laver jeg en journal til dig, hvor der står, hvad jeg har behandlet. 

Jeg gør opmærksom på at min behandling ikke erstatter dyrlægen. Råd og vejledning hos dyrlægen anbefales altid.