hundeadfærdsterapeut

Kranio sakral terapi til dyr

Kranio sakral terapi sker bl.a via let berøring, og er derfor en utrolig blid form for behandling, der både løsner op og afbalancer. Har set virkingen på mine egne hunde og måtte derfor uddanne mig.

Denne udannelse er utrolig spændende, og jeg nyder at kunne hjælpe på en anden måde, end jeg normalt gør. Her lærer jeg anatomi til hund og hest og om musklernes opbygning. Jeg lærer om stofskifte, de forskellige led, ledbånd, sener, bindevæv, fascier, nervesystemet, lymfesystemet, blodkredsløbet, stillepunkter, afspænding af led i ryg, ben, kæbe og muskler, og jeg lærer at løsne, tungeben samt kranieknogler. Uddannelsen slutter af med både en skriftlig og praksis prøve. 

Da jeg er godt i gang med uddannelsen, må jeg gerne behandle.  

Jeg gør opmærksom på at min behandling ikke erstatter dyrlægen. Råd og vejledning hos dyrlægen anbefales altid.