hundeadfærdsterapeut

Privat hundekonsultation med en International Hundelytter

Vil du gøre noget ved dine hundeadfærdsproblemer? Jeg tilbyder private hundekonsultationer i hele landet. Inden konsultationen vil jeg anbefale, at du læser Jan Fennells bog “Hundelytteren”, som kan lånes på biblioteket. Det er dog ikke et krav, at du har læst den.

Selve konsultationen foregår i dit hjem, da det er der, hvor din hund(e) føler sig mest tryg. Den tager 2 – 4 timer alt efter, hvormange hunde og problemer du har. Har du flere hunde, skal du arbejde med samtlige hunde – Alle skal behandles ens.

1. Mad

2. Jagt

3. Fare

4. Status

Opfølgning på adfærdsproblemer

7-10 dage efter konsultationen tager jeg kontakt til dig, for at hører, hvordan det går. Vejledningen efterfølgende forgår via telefon eller e-mail, lige så længe du syntes, du har behov for det.

Derudover får du en livstidsgaranti. Der kan komme ændringer i dit liv – fx familieforøgelse, flytning eller tab af et familiemedlem, hvor dette gør at du igen kan for behov for hjælp. Da jeg giver livtidsgarantien kan du, til en hver tid kontakte mig, og denne hjælp giver jeg uden ekstra beregning.

Efter konsultationen vil jeg bede dig om at udfylde et spørgeskema, hvor jeg ikke ser dine svar. Skemaet sender du portofrit direkte til Jan Fennell kontoret i England. Dette er en del af Jan Fennells garanti, da hun på den måde kan sikre sig, at du får den rigtige vejledning i dine hundeadfærdsproblemer.

Hundeadfærd kræver tålmodighed

Amichien®Bonding er ikke et ”quick fix”! Du skal bruge principperne konsekvent og have tålmodighed. Det kan tage lidt tid før din hund er overbevist om, at det er dig, der er lederen og beslutningstageren. Dog vil de fleste allerede se fremskridt i adfærden allerede under selve konsultationen. Derefter er det dig, der skal forsætte med at arbejde med din hund, men jeg er ikke længere væk end en mail eller telefonopkald, hvor du kan spørge mig. Dit arbejde er det hele værd, da du vil få en harmonisk og rolig hund – og ro i flokken, hvis du har flere.

Jeg bor på Sjælland (Solrød Strand), men kører gerne ud i hele Danmark.