hundeadfærdsterapeut

.Privat hundekonsultation med en International Hundelytter

Vil du gøre noget ved dine hundeadfærdsproblemer? Jeg tilbyder private hundekonsultationer i hele landet. Inden konsultationen vil jeg anbefale, at du læser Jan Fennells bog “Hundelytteren”, som kan lånes på biblioteket. Det er dog ikke et krav, at du har læst den.

Selve konsultationen foregår i dit hjem, da det er der, hvor din hund(e) føler sig mest tryg. Den tager 2 – 4 timer alt efter, hvor mange hunde og problemer du har. Har du flere hunde, skal du arbejde med samtlige hunde – Alle skal behandles ens. Her for du en grunding “hands on” vejledning, da jeg også arbejder med din hund(e)

Til private hundeadfærds konsultationer kører jeg gerne ud i hele Danmark. Jeg bor på Sjælland (Solrød Strand), 

 

Opfølgning på adfærdsproblemer

7-10 dage efter konsultationen tager jeg kontakt til dig, for at hører, hvordan det går. Vejledningen efterfølgende forgår via telefon eller e-mail, lige så længe du syntes, du har behov for det.

Derudover får du en livstidsgaranti. Der kan komme ændringer i dit liv – fx familieforøgelse, flytning eller tab af et familiemedlem, hvor dette gør at du igen kan for behov for hjælp. Da jeg giver livtidsgarantien kan du, til en hver tid kontakte mig, og denne hjælp giver jeg uden ekstra beregning.

Efter konsultationen vil jeg bede dig om at udfylde et spørgeskema, hvor jeg ikke ser dine svar. Skemaet sender du portofrit direkte til Jan Fennell kontoret i England. Dette er en del af Jan Fennells garanti, da hun på den måde kan sikre sig, at du får den rigtige vejledning i dine hundeadfærdsproblemer.

Online hundekonsultation 

En online hundeadfærds konsultation foregår over Zoom, og du vil få 3 møder i alt.

 1. møde: varighed af 1,5 time

2. møde: varighed af 1,5 time

3. møde: varighed af 1 time

Alle Zoom møder vil ligge med 10 dages mellemrum, og efter  1. og 2. zoom møde for du tilsendt en personlig handlingsplan. Hver handlingsplan indeholder en kort beskrivelse over, hvad vi har gennemgået, så du ikke er i tvivl om, hvad du skal gøre og, hvordan du skal arbejde med din hund indtil næste gang, men ellers er jeg ikke længere væk end en telefon samtale. 

 Efter dine 3 zoom møder, vil vejledningen efterfølgende forgår via telefon eller e-mail, lige så længe du syntes, du har behov for det. Derudover får du også her livstidsgaranti. Der kan komme ændringer i dit liv – fx familie forøgelse, flytning eller tab af et familiemedlem, hvor dette igen gør at du kan for behov for hjælp. Da jeg giver livtidsgarantien kan du, til en hver tid kontakte mig, og denne hjælp giver jeg uden ekstra beregning.

 

 

Hundeadfærd kræver tålmodighed

Amichien®Bonding er ikke et ”quick fix”! Du skal bruge principperne konsekvent og have tålmodighed. Det kan tage lidt tid før din hund er overbevist om, at det er dig, der er lederen og beslutningstageren. Dog vil de fleste allerede se fremskridt i adfærden allerede under selve konsultationen. Derefter er det dig, der skal forsætte med at arbejde med din hund, men jeg er ikke længere væk end en mail eller telefonopkald, hvor du kan spørge mig. Dit arbejde er det hele værd, da du vil få en harmonisk og rolig hund – og ro i flokken, hvis du har flere.