Dyrekommunikation

Som Dyrelytter bruger jeg telepati til at kommunikere med dyrene.

Jeg har altid elsket dyr! Lige fra jeg var helt lille, har jeg haft meget glæde af dyrenes verden. Alle dyr har min forkærlighed store som små. Dyr er så givende, trofaste og har ingen fordomme.

Mine egne hunde har hjulpet mig gennem en stor sorg, og det bånd vi mennesker, kan have med et dyr er prisværdigt. Jeg har altid brugt den regel, at man skal arbejde med dyrene, og ikke mod dem. Jeg kan heller ikke lide de hårde metoder, som dyrene i dag bliver udsat for, ej heller de gadgets som kan købes.

Jeg anvender telepati til dyrekommunikation. Dvs. Jeg arbejder med energier, hvor jeg læser og sender beskeder med energier og taler fra og med hjertet. Vi bruger alle telepati, men gør det ubevist og uden at tænke over det. Det kan være at du tænker på en – telefonen ringer og det var personen du tænkte på. Hvor mange af os har sagt ”jeg tænkte lige på dig” vi har ubevist sent en besked afsted til personen.

Alle kan telepati! men for at kunne, skal man være åben, have jordforbindelse, og have troen på en selv. Noget som ikke altid er lige nemt.

Vores dyr har utrolig meget at lærer os, og det budskab vil jeg gerne give videre. Jeg taler med dyrerne med ren kærlighed og videre formidler, det de gerne vil fortælle.

Vil du gerne hører hvad dit dyr har at sige? Eller er der noget du gerne vil spørge om? Så kontakt mig for en live telepati eller hvis du bor langt væk en fjerntelepati.